Östermalm, Kommendörsgatan 25

Visning: Vänligen kontakta ansvarig mäklare!

I vacker byggnad mellan Karlaplan och Östermalmstorg ligger denna ljusa och väldisponerade vindsvåning med 224 m² golvyta och tre altaner. Generös sällskapsdel i öppen planlösning med elegant kök. Matsal med öppen spis. Separat sovrumsdel med tre bra sovrum och två badrum. Hiss direkt in i våningen. Obelånad förening.

Richard Sörman

FASTIGHETSMÄKLARE

Richard Sörman
Telefon: 070-860 07 60
Eric Rosenberg

EXTRA KONTAKT

Eric Rosenberg
Telefon: 0722-04 11 11
Adress: Kommendörsgatan 25, Östermalm
Lägenhets nr: 01501
Energideklaration: 111 kWh/kvm. Energiklass E
Våning: 5 av 5
Hiss: Ja
Boarea: 201 kvm
Biarea: 23 kvm
Rum: 5
Andelstal: 11,1111 %
Avgift: 8 945 kr / mån inkl värme, VA
Pris: 39 500 000 kr eller högstbjudande

Ljus och väldisponerad vindsvåning med 224 m² golvyta och tre altaner. Våningen upptar hela det översta våningsplanet i vacker hörnbyggnad uppförd 1881. Generös sällskapsdel med elegant och välutrustat kök. Våningen byggdes av InnovationDesign och färdigställdes 2016. Genomgående högkvalitativa materialval och vattenburen golvvärme i hela våningen. Elva fönsterkupor och flera takfönster i fyra väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp. Vitpigmenterade ektiljor från Trinity i hela våningen utom hall och kök som har grått stengolv.

Entréhall med robust säkerhetsdörr och hiss direkt in i våningen. Förvaring bakom garderobsvägg. Bakom hissen gömmer sig ytterligare ett förvaringsutrymme.

Hallen öppnas upp mot våningens rymliga sällskapsdel.

Platsbyggt kök med stor köksö och gott om arbetsytor på bänkskiva i Carraramarmor. Köket är utrustat med ångugn, varmluftsugn, integrerad kaffemaskin, vattenkokare, avfallskvarn, induktionshäll och köksfläkt. Samtliga maskiner är från Gaggenau, utom det extra breda kylskåpet från Liebherr med fryslådor och ismaskin. "Gå-in-skafferi" med vinkyl. Plats för stor matgrupp vid murad öppen spis.

Rymligt vardagsrum med utgång till solig altan om c:a 13,5 m² med västerläge. Nästan fyra meters långt skjutparti i glas (öppningsbart åt båda hållen) mot vardagsrummet. Altanen har markis och infravärme. Inbyggda högtalare i sällskapsdelen med ljudsystem från Sonos.

Separat sovrumsdel med tre bra sovrum och två badrum. Lyxigt master bedroom med ljus heltäckande matta från Desso. Egen lounge med utgång till altan. Walk in closet med snygga garderober och utgång till ytterligare en altan. Stort badrum med elburen golvvärme. Badrummet har två handfat från Duravit på platsbyggd kommod med bänkskiva i Carraramarmor. Badkar, ångbastu, wc och separat dusch bakom glasväggar. Golv i svart marmormosaik (Nero Marquina) och väggar i Carraramarmor.

Separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Två källarförråd tillhör våningen.

Namn: Brf Ynglingen 1

Beskrivning: Brf Yngligen 1 är en äkta bostadsrättsförening som bildades och förvärvade fastigheten 1987. Byggnaden uppfördes 1881 och innehåller 14 lägenheter och tre lokaler upplåtna med bostadsrätt. Byggnaden ritades av arkitekt Ludvig Pettersson. Elegant och representativ entré. Föreningen har god ekonomi och är i dagsläget obelånad.

Fullvärdesförsäkring finns genom Länsförsäkringar. Den ekonomiska- och tekniska förvaltningen handhas av SBC. Kabel-tv och fiber genom Comhem respektive Ownit. Tvättstuga finns.

Föreningen följer en underhållsplan upprättad 2019 som sträcker sig fram till 2038. Byggnaden relinades 2018. För mer information och utförda renoveringar, se föreningens årsredovisning.

Husform: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1881
Uppvärmning: Fjärrvärme

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.
DINA UPPGIFTER STANNAR HOS OSS.

Sending ...