Östermalm - Gärdet, Studentbacken 1

Visning: Vänligen kontakta ansvarig mäklare!

Varmt välkomna till denna ljusa och trivsamma fyra med garage i huset! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fönster i tre väderstreck med fantastiska utsikter. Tre stora sovrum där varje har ett eget dressingroom. Två rymliga badrum med dusch i båda. Egen separat tvättstuga. Genomgående vitlaserade ekgolv och exklusiva materialval. Balkong med morgonsol. Stor gemensam takterrass och vinkällare. Nybyggt handikapsanpassat och barnvänligt hus. Närhet till så väl staden som vackra grönområden. Föreningen godkänner juridisk person.

Varmt välkomna på visning!

Lars Fredegård

FASTIGHETSMÄKLARE

Lars Fredegård
Telefon: 073-511 82 80
Felix Hanngren

EXTRA KONTAKT

Felix Hanngren
Telefon: 070-306 28 75
Adress: Studentbacken 1, Östermalm - Gärdet
Lägenhets nr: 232502001-0501
Energideklaration: kWh/kvm. Energiklass C
Våning: 5 av 12
Hiss: Ja
Boarea: 115 kvm (föreningens information)
Rum: 4
Andelstal: 3,45 %
Avgift: 4 891 kr / mån ink värme, kallvatten, IP-TV (TV6), IP-telefoni (fast kostnad) och bredband (100/100 Mbit/s). Obligatoriskt tillägg för hushållsel och varmvatten tillkommer, debiteras efter faktiskt förbrukning.
Pris: 12 200 000 kr eller högstbjudande

Namn: Utsikten i Stockholm

Beskrivning: BRF Utsikten är en äkta bostadsrättsförening som äger marken med 36 bostadsrättslägenheter fördelade på 13 våningsplan.

PARKERING
Föreningen har ett garage om totalt 21 garageplatser samt 2 utomhusplatser (för närvarande är det 2 personer i kö och en plats ledig. Ingen av de som står i kö har tackat ja till erbjudandet om parkeringsplatsen). Kostanden för garageplats är 1 900 kr/mån. Till garageplatsen ingår däckförråd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Byggnaden består av 13 våningar varav ett under mark samt två i souterrängplan. På källarplan finns garage, lägenhetsförråd, undercentral och elrum. På souterräng plan 1 finns vinförvaring, lägenhetsförråd och cykelrum. På souterräng plan 2 finns ytterligare lägenhetsförråd. På plan 13 finns en gemensam bokningsbar takterrass med orangeri. Takterrassen uppdaterades 2021.

EKONOMI
Styrelsen har pratat om att höja avgifter för att kunna amortera mer på lånen. Dock är inget bestämt.

Husform: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2017
Uppvärmning: Markvärmepump (el) och el (direktverkande)

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.
DINA UPPGIFTER STANNAR HOS OSS.

Sending ...