Vasastan, Surbrunnsgatan 55

Visning: Vänligen kontakta ansvarig mäklare!

Ljus och yteffektiv trea (möjlig fyra) med stor balkong och två bra sovrum. Lägenheten är i behov av renovering. Enkel access till lägenheten utan trappsteg och via hiss till våningsplanet. Svårslaget läge invid Odenplan och med närhet till Observatorielunden och Vasaparken. Byggnad uppförd 1974. Relining utfört 2020. Garage i huset (separat fastighet). Snabbt tillträde är möjligt om så önskas.

Richard Sörman

FASTIGHETSMÄKLARE

Richard Sörman
Telefon: 070-860 07 60
Eric Rosenberg

EXTRA KONTAKT

Eric Rosenberg
Telefon: 0722-04 11 11
Adress: Surbrunnsgatan 55, Vasastan
Lägenhets nr: 29731616
Energideklaration: kWh/kvm. Energiklass E
Våning: 4 av 8
Hiss: Ja
Boarea: 86 kvm (Ekonomisk plan)
Rum: 3
Andelstal: 2,04387 %
Avgift: 2 702 kr / mån inkl. värme, VA
Pris: 7 950 000 kr eller högstbjudande

Renoveringschans i välbelägen lägenhet invid Odenplan! Rymlig entréhall som leder vidare till lägenhetens samtliga rum.

Lättmöblerat vardagsrum med utgång till stor balkong med sydostläge. Plats för stor matgrupp. I öppen planlösning med vardagsrummet ligger köket med gott om arbetsytor och förvaring. Köket är utrustat med diskmaskin från Siemens, spis och ugn från Cylinda och dubbla kyl och frys från Siemens.

Två bra sovrum. Renoverat badrum med elburen golvvärme, tvättmaskin och torktumlare från Electrolux, handdukshängare, duschhörna och wc.

På grund av tidigare vattenskada (som nu är åtgärdad) har golvet i lägenhetens hall och två sovrum tagits bort och är för närvarande täckt med täckpapp. Nytt golv kommer inte sättas in av säljaren före överlåtelsen.

Namn: Bostadsrättsföreningen Odenpalatset

Beskrivning: Bostadsrättsföreningen Odenpalatset registrerades 2019-10-23. Föreningen avser, enligt den ekonomiska planen, att bedriva sin verksamhet såsom ett äkta privatbostadsföretag, vilket förutsätter att 60 % av lägenheterna inom två år måste vara bostadsrätter. Nu är det vid start av ombildning ca 38%. Föreningen kan komma att klassas som en oäkta bostadsrättsförening om man inte når tillräckligt hög anslutningsgrad, vilket den i dagsläget inte har. Detta innebär bl.a. att förmånsbeskattning utgår för lägenheten och att man inte har rätt att göra uppskov. Denna förmån beskattas i inkomstslaget kapital.

Fastighetens bostadsarea är c:a 9 925 kvm fördelat på 148 lägenheter. Föreningens hus består av tre huskroppar i 4-6 våningar med entréer från Hagagatan 1, Odengatan 58-60, 60A och Surbrunnsgatan 53-59.

Pågående entré- och trapphusrenovering; installation av nya ekportar, träpaneler samt byte av golv.

För mer information, vänligen se föreningens ekonomiska plan under "Dokument och länkar" eller föreningens hemsida www.odenpalatset.se

Byggnadsår: 1974
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.
DINA UPPGIFTER STANNAR HOS OSS.

Sending ...