Norrmalm - City, Adolf Fredriks Kyrkogata 3

Senaste bud: 6 900 000 kr

Visning: Söndag 29/1 kl. 14:00 - 14:30.

Välkomna till denna påkostade bostad med garage i huset och stor gemensam takterrass. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för stort matbord. Köket är designat av Paris Forino från New York med bänkskiva och stänkskydd i Carrara marmor samt ugn och spis från Beratazzoni. Inglasad balkong i västläge med kvällssol. Sobert badrum med vitkaklade väggar och klinkergolv i marmor med golvvärme. Integrerad tvättpelare och takdusch i mässing från Tapwell samt handfat i grön asiatisk marmor. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring som smälter in i väggen. Hall med gott om förvaring bakom spegeldörrar. Genomgående vackert ekgolv. Lugn enkelriktad gata med närhet till allt som City har att erbjuda. Äkta förening som äger marken.

Felix Hanngren

FASTIGHETSMÄKLARE

Felix Hanngren
Telefon: 070-306 28 75
Lars Fredegård

EXTRA KONTAKT

Lars Fredegård
Telefon: 073-511 82 80
Adress: Adolf Fredriks Kyrkogata 3, Norrmalm - City
Lägenhets nr: 1606
Energideklaration: 86 kWh/kvm. Energiklass C
Våning: 6 av 11
Hiss: Ja
Boarea: 61 kvm (föreningens information)
Rum: 2
Andelstal: 1,37205 %
Avgift: 3 089 kr / mån inkl värme och VA
Pris: 7 250 000 kr eller högstbjudande
Bud: 6 900 000 kr
Elförbrukning: 6 000 kr / år ( kWh)

Namn: Brf Corner House

Beskrivning: Brf Corner House är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2014. Föreningen äger marken och förvärvade fastigheten 2015 som består av ett flerbostadshus med 52 lägenheter varav samtliga är upplåtna med bostadsrätt och en lokal. Byggnaden stod färdig 2015 och består av 11 våningar varav våning 1 - 11 är bostadsvåningar. På källarplanet finns lägenhetsförråd, cykelrum, undercentral och elrum. På entréplanet finns källsorteringsrum, barnvagnsrum samt lokalen. På plan 1 finns utgång till en gemensam innergård och på plan 11 finns en gemensam takterrass.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Soprum med källsortering.
-Gemensam takterrass.
-Barnvagns- och cykelrum.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
Inga omfattande renoveringar är genomförda då fastigheten nybyggnadsår var 2015.

PLANERADE RENOVERINGAR
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig till 2065.

TV OCH BREDBAND
Fiber finns för Kabel-TV, Bredband och Telefoni med möjlighet att teckna valfri leverantör genom Open Universe, vilket tecknas och bekostas enskilt av respektive medlem utöver angiven avgift.

PARKERING
Under fastigheten finns garageplatser tillhörande Skandia Fastigheter och som uthyres till en kostnad av 4 875 kr/mån. Ingen kö i dagsläget. I övrigt sker parkering på gatan i enlighet med Stockholms Stads bestämmelser. Boendeparkering tillämpas för mantalsskrivna på adressen. Tillstånd ansöks hos Trafikkontoret, telefon 08-508 263 00 eller på www.stockholm.se/parkering.

ÖVRIGT
-Kostnader för Kabel-TV, Bredband, Hushållsel samt Hemförsäkring med bostadsrättstillägg tillkommer. Hushållsel mäts och betalas som tillägg individuellt efter faktisk förbrukning.
-Fastigheten har 2 rymliga hissar med inbyggda plattskärms-TV, här ryms med enkelhet barnvagn.
-Det finns inga planerade avgiftsförändringar.
-Juridisk person godkännes inte.
-Delat ägande godkännes.
-Postfack i entrén.

Husform: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2015
Driftskostnad: 11 556 kr / år
Uppvärmning: Fjärrvärme

Populärt cityläge med direkt närhet till allt trevligt som Stockholm har att erbjuda. Njut av att ha gångavstånd till shopping och ett fantastiskt restaurangutbud.

Det är gångavstånd till både Odenplan och Centralstationen och Rådmansgatans T-banestationer.

Vid Centralen finns även flygbussar och snabbtåg till Arlanda. I närområdet finns flera välsorterade matvarubutiker, Systembolag, gym m.m.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.
DINA UPPGIFTER STANNAR HOS OSS.

Sending ...