Östermalm, Karlavägen 83, 4 tr

Visning: Vänligen kontakta ansvarig mäklare!

Högt upp i vacker hörnfastighet med enastående läge invid Karlaplan, ligger denna ljusa och trivsamma våning med generösa sällskapsytor, öppen spis och tre balkonger. Våningen är i utmärkt skick efter en omsorgsfull och smakfull renovering där modernt möter vackra tidstypiska detaljer. Platsbyggt kök med köksö och stor matplats. Upp till tre bra sovrum. Välskött, solid förening som äger marken. Möjlighet att köpa en garageplats i samma fastighet. Pris på förfrågan.

Lars Fredegård

FASTIGHETSMÄKLARE

Lars Fredegård
Telefon: 073-511 82 80
Eric Rosenberg

EXTRA KONTAKT

Eric Rosenberg
Telefon: 0722-04 11 11
Adress: Karlavägen 83, 4 tr, Östermalm
Fastighetsbeteckning: Stockholm Veterinären 12
Lägenhets nr: 12
Energideklaration: kWh/kvm. Energiklass -
Våning: 4 av 6
Hiss: Ja
Boarea: 226 kvm (enl uppmätning (SS21054:2020))
Rum: 5
Andelstal: 5,71 %
Avgift: 10 305 kr / mån inkl. värme, VA, kabel-TV, fiber (Ownit). Erlägges kvartalsvis.

Stor, luftig hall med robust säkerhetsdörr från Torterolo, gäst-wc och gott om förvaring i platsbyggda garderober. Utgång till balkong, med vackert blyglasinfattat fönster. I anslutning till hallen ligger ett av sovrummen.

Hallen öppnar upp mot våningens generösa sällskapsdel med genomgående golv i fiskbensparkett och tidstypiska detaljer såsom diskreta stuckaturer och paneler. Stort sällskapsrum med öppen spis och utgång till den längsgående balkongen med utsikt mot allén. Stora fönsterpartier med spröjs och låg bröstning, vilka ger ett härligt ljusinsläpp.

I öppen planlösning med sällskapsrummet ligger köket. Rummen kan separeras med vackra skjutdörrar med speglar. Rymligt, platsbyggt kök med köksö och matplats för stora sällskap. Högkvalitativ maskinpark från Miele och vinkyl från Climadiff.

Separat sovrumsdel med två bra sovrum (varav ett i dagsläget nyttjas som arbetsrum). Bägge med varsin kakelugn. Stort dressingroom med platsbyggda garderober och balkong, som ligger i direkt anslutning till ett rymligt och påkostat badrum. Badrummet är utrustat med el-buren golvvärme, handduksvärmare, dusch, badkar och en avskild wc. Separat tvättstuga med Miele-maskiner.

Går ni i köp- eller säljtankar inför hösten? Välkomna att kontakta Lars Fredegård, 0735-11 82 80.

Namn: Brf Vintergatan 1

Beskrivning: Brf Vintergatan 1 är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 1980. Byggnaden innehåller 21 lägenheter och fem lokaler upplåtna med bostadsrätt. Vidare finns sex garageplatser upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger marken. Byggnaden uppfördes 1913 och ritades av arktiekt Hagström & Ekman. Mycket representativ entré med hiss. Fastigheten är i genomgående mycket bra skick.

Den ekonomiska och tekniska förvaltningen handhas av BÅ-Konsult AB. Kontaktperson för föreningen är Pierre Åman, tfn: 08-24 41 90.

Föreningen accepterar inte juridisk person. Delat ägarskap accepteras, dock skall den person som bor i lägenheten äga minst 10 %.

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt över en innergård, tvättstuga med torkrum och ett cykelförråd.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Brandkontoret.

Upprustning av fastigheten:
2017: OVK.
2006: Renoverat V/A-stammar i kök & badrum enligt Dackemetoden.
2006: Renovering av taket.
2006: Renovering av fönsterna samt fasaden mot gatan och gården.
2006: Renovering av balkonger.
2005: Renovering av hissen.
1990-tal: Renovering av trapphuset.
1990-tal: Renovering av uppvärmningssystemet.
1980: Renovering av el-dragningarna i fastigheten.

För mer information, se föreningens årsredovisning.

Byggnadsår: 1913
Uppvärmning: Fjärrvärme

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.
DINA UPPGIFTER STANNAR HOS OSS.

Sending ...