Östermalm, Sibyllegatan 19

Visning: Söndag 17/10 kl. 14:30 - 15:00. Obligatorisk föranmälan till Lars Fredegård per mail.

Med ett enastående läge, mellan Östermalmstorg och Strandvägen, ligger denna ljusa och trivsamma våning på eget våningsplan med vackra tidstypiska detaljer, två balkonger och fri utsikt mot Hedvig Eleonora kyrka och Armémuseum. Tre rum i fil mot Sibyllegatan. Fyra vackra kakelugnar och en öppen spis. Väldisponerad planlösning med generösa sällskapsytor och en avskild sovrumsdel. Tre möjliga sovrum i nuvarande planlösning. Vacker, välskött byggnad uppförd 1899 och mycket representativ entré med hiss. Möjligt att överta en (hyrd) garageplats vid Östermalmstorg.

Lars Fredegård

FASTIGHETSMÄKLARE

Lars Fredegård
Telefon: 073-511 82 80
Eric Rosenberg

EXTRA KONTAKT

Eric Rosenberg
Telefon: 0722-04 11 11
Adress: Sibyllegatan 19, Östermalm
Lägenhets nr: 202
Energideklaration: kWh/kvm. Energiklass -
Våning: 2 av 4
Hiss: Ja
Boarea: 208 kvm (enl. uppmätning (SS21054:2020))
Rum: 5
Andelstal: 18,93 %
Avgift: 9 751 kr / mån inkl. VA, värme
Pris: 37 500 000 kr eller högstbjudande

Välkomnande hall med gallergrind och platsbyggda garderober.

Två generösa sällskapsrum i fil mot Sibyllegatan med en gedigen takhöjd om 3,55m, kakelugn och vackra tidstypiska detaljer såsom stuckatur och dörröverstycken. Stora fönsterpartier med låg bröstning ger ett härligt ljusinsläpp. Rummen kan separeras med vackra skjutdörrar med speglar. Utgång till balkongen mot Sibyllegatan med fri utsikt mot Hedvig Eleonora kyrka och Armémuseum. Stor matsal med kakelugn, golv i stjärnparkett och ett stort fönsterparti.

Stort kök, i direkt anslutning till matsalen, som erbjuder gott om arbetsytor, förvaring och plats för stort matbord. Spis från Gaggenau med ugn samt integrerad grillplatta, spishäll och fritös. Kyl och frys från Electrolux. Vinkyl. Vackra kalkstensgolv med elburen värme. Tidstypiska serveringsskåp med integrerad tvättmaskin och torktumlare från Miele. Öppen spis och utgång till balkongen mot gården. Köksentré och gäst-wc.

Avskild sovrumsdel med två bra sovrum och ett stort badrum. Bägge sovrummen har vackra kakelugnar och mycket gott om förvaring i platsbyggda garderober. Badrummet är utrustat med elburen golvvärme, dusch, bubbelbadkar, handduksvärmare och kommod med två handfat.

Skriv ut:

Namn: Brf Järnlodet 13

Beskrivning: Brf Järnlodet 13 är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 2002. Byggnaden innehåller nio lägenheter upplåtna med bostadsrätt och två lokaler upplåtna med hyresrätt. Föreningen äger marken. Byggnaden uppfördes 1899 och ritades av arktiekt Gustaf Lindgren. Mycket representativ entré med hiss.

Fastigheten är i genomgående bra skick efter en omfattande renovering under år 2000, inkl. stambyte, byte av el-stigare, tak, uppvärmningssystem samt renovering av fasad, fönster och gården.

Föreningen accepterar inte juridisk person. Bosättningskrav.

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt över en innergård, tvättstuga och ett cykelförråd.

Fastigheten är försäkrad hos IF Skadeförsäkring AB.

För mer information, se föreningens årsredovisning

Husform: Flerfamiljshus
Byggnadsår: 1899
Fönster: Bullerglas mot Sibyllegatan.
Uppvärmning: Fjärrvärme

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.
DINA UPPGIFTER STANNAR HOS OSS.

Sending ...