Östermalm, Karlavägen 53 (med garageplats)

Senaste bud: 20 700 000 kr

Ljus och trivsam hörnlägenhet med ett av Östermalms bättre lägen på Karlavägens solsida och tillhörande garageplats. Stor balkong med utsikt mot Karlavägsallén. Välutrustat kök med köksö i öppen planlösning med matrum och vardagsrummet. Två nyrenoverade, exklusiva badrum. Fem rum och kök varav tre sovrum. Bra läge i huset med balkong i söderläge, fransk balkong i västerläge samt eldstad. Rikligt med fönster vilka ger ett fantastiskt ljusinsläpp! Praktiska ekonomiutrymmen. Garageplats med laddstolpe ingår i bostadsrätten och i avgiften! Förening med god ekonomi och trevlig grannsämja. Stambytt fastighet anno 1959.

På grund av rådande omständigheter kommer vi begränsa antalet personer som befinner sig i lägenheten samtidigt på visningen. Hör av dig om du hellre önskar privatvisning.

Björn Willborg

FASTIGHETSMÄKLARE

Björn Willborg
Telefon: 070-966 26 35
Adress: Karlavägen 53 (med garageplats), Östermalm
Fastighetsbeteckning: Stockholm Kv Hinden 23
Lägenhets nr: 0011
Energideklaration: kWh/kvm. Energiklass E
Våning: 3 av 6
Hiss: Ja2 hissar
Boarea: 140 kvm (Uppmätning enl SS 21054:2009)
Rum: 5
Andelstal: 3,813389 %
Avgift: 6 192 kr / mån Inklusive V/A, värme, fiber, kabel-tv (basutbud) & garageplats med laddstolpe
Pris: 18 000 000 kr eller högstbjudande
Bud: 20 700 000 kr

Välkomna till denna ljusa, fräscha hörnlägenhet om 140 uppmätta kvadratmeter! Rikligt med fönster vilka ger ett otroligt ljusinsläpp.

Ljus, trevlig entré med garderober. I hallen finner ni en kaklad, exklusiv gäst-wc med fina materialval samt dusch och handdukstork. Säkerhetsdörr.

Hallen leder vidare till det fina köket via en serveringsgång. Köket, som är utrustat med en köksö ligger med öppen planlösning med matrum och vardagsrum.

Rymlig södervänd balkong med utgång från vardagsrummet. Utsikt mot trädkronorna i Karlavägsallén. Fungerande öppen spis i vardagsrummet. Möblerbar hall med vinkyl.

Tre sovrum i fil mot Brahegatan, varav av ett med fransk balkong i västerläge. Exklusivt, välutrustat kaklat badrum med badkar, wc, kommod med dubbla handfat samt handdukstork och tvättmaskin med inbyggd torktumlare .

Gott om förvaring i garderober samt stor klädkammare.

Namn: Brf Hinden 23

Beskrivning: Fastigheten kallas i ¨folkmun ¨Brahegatehuset¨. Fastigheten är ritat av Kjell Ödeen och uppförd 1958. För sin tid ett mycket modernt hus med centraldammsugare.
Föreningen förvärvade fastigheten 2001 och upplåter 32 lägenheter med bostadsrätt och 7 lokaler med hyresrätt.
Garageplats med elladdstolpe (får hyras ut i andra hand), källarförråd (ca 4 kvm), vinkällare med eget fack hör till lägenheten. Vinkällaren är under pågående renovering. Gemensam takterrass och balkong samt trädgård på bakgården. Föreningslokal med dusch och wc. Tvättstuga i källare. Stambytt 2019-20.

Brf Hinden 23 är ett så kallat oäkta bostadsföretag. Detta innebär att förmånsbeskattning av bostaden utgår. Denna förmån beskattas i inkomstslaget kapital. Förmånsvärdet för denna lägenhet motsvarar årlig utdelning (2020) 79.532 kr vilket tas upp till 5/6-delar och beskattas slutligen med 30 %. Detta motsvarar ytterligare en årlig kostnad om 19 883 kr (19 883/ 12=1 657 kr/mån). Arbete pågar för att göra föreningen till ett äkta bostadsföretag.

Friköpt tomt. Framtida underhåll: tak och bakgård.

Juridisk person godkännes ej som medlem.

Husform: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1959
Fönster: Fönster med förstärkta bullerglas
Uppvärmning: Fjärrvärme

Förstklassigt läge med närhet till Humlegården, Stureplan och Liljansskogen.
Utanför porten finner man Östermalms och Citys rika serviceutbud.
Bra kommunikation med både buss och T-bana.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.
DINA UPPGIFTER STANNAR HOS OSS.

Sending ...