Älvsjö, Isbergavägen 20A

Visning: Söndag 19/9 kl. 13:00 - 13:30. Obligatorisk föranmälan

Välkomna till denna trivsamma villa i populära Herrängen! Tre sovrum med möjlighet att göra om matsalen till ytterligare ett sovrum. Ett badrum på övre plan och tvättstuga på entréplan kombinerat med wc och dusch. Härliga sällskapsytor i vardagsrum och kök med matplats. Från köket når man den härliga altanen på baksidan, delvis under tak och med öppen spis. Gott om förvaring i platsbyggda garderober. Vackert blyinfattat fönster och trevligt burspråk i vardagsrummet. Bra pannrum där bergvärmeanläggningen står. På tomten finns en isolerad friggebod med indragen el och en redskapsbod. Till höger om entrén finns ett stort garage med plats för både bil och arbetsbänk. Möjlighet att bygga om garaget till två sovrum om så önskas.

På grund av rådande omständigheter kommer vi begränsa antalet personer som befinner sig i huset samtidigt på visning. Hör av er om ni hellre önskar privatvisning efter de öppna visningarna eller visning via videolänk.

Varmt välkomna!

Felix Hanngren

FASTIGHETSMÄKLARE

Felix Hanngren
Telefon: 070-306 28 75
Lars Fredegård

EXTRA KONTAKT

Lars Fredegård
Telefon: 073-511 82 80
Adress: Isbergavägen 20A, Älvsjö
Fastighetsbeteckning: Stockholm Munspelet 19
Energideklaration: 95 kWh/kvm. Energiklass E
Boarea: 127 kvm (Uppmätning enl SS 21054:2020)
Biarea: 31 kvm
Tomtarea: 602 kvm
Rum: 6 varav 3 - 4 sovrum
Pris: 9 500 000 kr eller högstbjudande

UTFÖRDA RENOVERINGAR

2018
Alla ytskikt invändigt målade. All el omdragen.

2016
Nytt altantak.

2015
Nytt innertak i sovrum på övre plan.

2013
Helrenovering sovrum större: isolerat golv med vattenburen golvvärme, ELFA skjutdörrsgarderob, nytt innertak, ny innerdörr. Fiberanslutning.

2012
Helrenovering av kök och matrum: nya isolerade golv (klinker resp. parkett) med vattenburen golvvärme i köksdelen. Nya innertak. Ny köksinredning inkl. alla vitvaror.

2011
Total ombyggnad av pannrum och angränsande toalett. Nytt golv med nya avloppsrör. Klinker och kakel. Duschinstallation. Elektrisk golvvärme (allt påbörjat 2010). Nytt isolerat golv i arbetsrum. Alla innerdörrar slipade och lackade. Nytt granitgolv på altan, två nya anslutande stentrappor. Ny stödmur bakom friggebod, ny stentrappa. Ny el-central.

2010
Ny parkett i inre hall, nya skjutdörrar. Ny stenmur längs gränsen mot Munspelet 15.

2009
Installation radonsug. Byte till konvektorelement i garage. Ny vägg mellan vardagsrum och sovrum och ny stor garderobssektion med skjutdörrar. Nytt golv. Totalrenovering av vardagsrum md burspråksutbyggnad. Nytt parkettgolv, nytt innertak. Nya fönster runtom utom på husets gavlar. Utbyggnad av hall ca 2 kvm av tidigare indragen entré. Klinker och elektrisk golvvärme. Ny fast inredning i hall. Ny entrédörr. Elinstallation i friggebod.

Upplåtelseform: Friköpt
Boendeform: 1 familjs friliggande
Taxeringskod: 220
Taxeringvärde: 5 644 000 kr
Pantbrev: 300 000kr
Planbestämmelser: Tomtindelning Stadsplan
V/A: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Servitut etc: Avtalsservitut Villa
Last: Avtalsservitut: Villa, 0180-86/73.2
Husform: 1-familjs friliggande villa
Byggnadsår: 1958
Fönster: Isoleringskasett och kopplade 2-glas
Fasad: Tegel och kalksandsten
Tak: Plåt
Stomme: Vit lättbetong
Bjälklag: Betong
Grundläggning: Grundsula med mellangjutet betonggolv
Driftskostnad: 28 620 kr / år
Uppvärmning: Bergvärme

Herrängen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Fruängen, Långbro och Långsjö samt Snättringe och Segeltorp i Huddinge kommun.

Herrängen har fått sitt namn från Herrängens gård, som uppfördes under senare delen av 1700-talet. Gården är populär att besöka vid midsommar samt de olika marknaderna, som hålls utomhus några gånger om året. Det finns även ett trevligt café som går att besöka.

På sommaren kan du bada i Långsjön och på vintern plogas det isbana på sjön vid rätta förutsättningar. I närheten finner du Älvsjöskogen med elljusspår.

Buss 144 tar dig till tunnelbanan i Fruängen eller Älvsjö stations pendeltåg och bussar. Med buss 141 kommer du till Telefonplans tunnelbana och buss 163 går även till Älvsjö eller Bredäng. Med bil tar du dig enkelt ut på E4:an.

I närheten finner du ett stort utbud med matbutiker som tex Ica Älvsjö och Hemköp. Coop i Fruängens centrum och Älvsjö station. Populära lokala företag är bland annat bageriet Marias bak, Erssons fisk, Långbro värdshus och Aloë.

Det finns ett flertal populära förskolor och skolor i området. Bland annat Herrängens skola som är mycket populär.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.
DINA UPPGIFTER STANNAR HOS OSS.

Sending ...