Östermalm, Nybrogatan 20, 3tr

Visning: Vänligen kontakta ansvarig mäklare!

På eftertraktad adress invid Östermalmstorg med högt fint läge och balkong i väster med eftermiddag och kvällssol, ligger denna väldisponerade 2-rummare om 68 uppmätta kvadratmeter i utmärkt skick med bl a Poggenpohlkök och garage i fastigheten!
BRF med mycket stabil ekonomi.

Björn Willborg

FASTIGHETSMÄKLARE

Björn Willborg
Telefon: 070-966 26 35
Adress: Nybrogatan 20, 3tr, Östermalm
Lägenhets nr: 00634-01-01-0135/1304
Energideklaration: 175 kWh/kvm
Våning: 3 av 5
Hiss: Ja
Boarea: 68 kvm (Svensk Standard 21054:2009)
Rum: 2
Andelstal: 4,53876 %
Avgift: 0 kr / mån inkl värme, VA
Pris: 8 840 000 kr eller högstbjudande

Välkomnande hall med klädavhängning, inbyggd dubbelgarderob från Poliform.
Målade väggar och golv i Kolmårdsmarmor samt ställbara spotlights i taket.

Ljust och rymligt vardagsrum med tidstypiskt parkettgolv, öppen spis samt öppen planlösning med köket. Stora fönsterpartier, vilka ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Utgång från vardagsrummet till den fantastiska balkongen, som ligger i västerläge mot Nybrogatan.

Högklassigt kök från Poggenpohl, vita släta luckor med infällda aluminiumgrepplister samt frostat glas på överskåpen. Bänkskiva i laminat samt stänkskydd i borstad aluminium. Infälld diskho i rostfritt med avrinningsyta, blandare med slang. Varmluftsugn, induktionshäll, tepanyakistekbord, diskmaskin, microugn med grill och kolfilterfläkt från Gaggenau samt inbyggd kyl och frys från Siemens. Ställbara spotlights i taket. Vitmålade väggar och svart golv i gummi. Kontaktskena i tak för spotlightsbelysning av väggar/tavlor.

Tvättmaskin och torktumlare från Miele, inbyggda i gången mellan hall och kök.

Rymligt tyst sovrum mot gården med plats för dubbelsäng, garderober och heltäckningsmatta. (Ekparkett under mattan). Utanför sovrummet finns god förvaring i inbyggda garderober från Poliform.

Exklusivt badrum med vitt blankt storformatkakel på väggarna och svart klinker på golvet med golvvärme.(Termostatreglaget är trasigt men golvvärmen fungerar). Bra förvaring i mörklaserad möbel samt exklusivt handfat samt stor infälld spegel. Generös duschplats bakom glasskiva, handukstork, wc samt infällda spotlights i taket. Upptill mot taket finns infälld glasbetong i väggen, för att ge dagsljus till badrummet.

Hela lägenheten är pietetsfullt renoverad till högsta standard. Genomgående touchdimmers i hela lägenheten.
Här är det lätt att trivas!

Övrigt: Vindsförråd. Kabel-tv och bredband från Comhem. Tillgång till uteplats på gården. Tvättstuga. Garage, f.n. kö.

Välkommen till Nybrogatan 20!

Namn: BRF Nybrogatan 20

Beskrivning: Brf Nybrogatan 20 i Stockholm bildades 1999 och äger fastigheten Järnlodet 5. Fastigheten förvaltas av Fastighetsägarna.
Brf Nybrogatan 20 är en sk. oäkta bostadsrättsförening p.g.a. stora intäkter från hyreslokaler i förhållande till medlemsavgifter. Föreningens ekonomi är god. Föreningen har 31 medlemslägenheter samt upplåter 1 lägenhet och 7 lokaler med hyresrätt. I föreningens fastighet finns 16 parkeringsplatser som upplåtes till medlemmar i föreningen för 2 800 kr/månad. I dagsläget hyrs flera platser av andra än föreningens medlemmar. Föreningens medlemmar har företräde. Föreningen är ansluten till Comhem. Juridisk person accepteras ej. Föreningen accepterar delat ägande.
Utförda renoveringar
Genomförda större underhålls- och investeringsåtgärder över åren:
2004
Byte av vatten- och avloppsstammar, elstigare samt installation av säkerhetsdörrar.
2005
Hissrenovering.
2008
Renovering av tätskikt av gård samt omdisponering av uthyrningsytor under gård.
2009
Färdigställande av 2 rålokaler under gård samt uthyrning.
2012
Fd. tandläkarlokal har gjorts om till bostadsrättslägenhet och sålts av föreningen.
2013
Hissrenovering med utbyte av inre hissdörren inkl ramverk.
2014
Befintlig takvärmeanläggning inkl styrsystem byttes ut.
2015
Yttertaket har renoverats och målats. Renovering av golv i torkrummet.
2018
Renovering av trapphus
2019
Renovering av balkonger. Ny port samt belysning installerad.
Energideklaration från 10-03-31. Energivärde 175 Kwh.

Garaget skall renoveras i framtiden.

Lägenheten är upptagen till 63 kvadratmeter i lägenhetsförteckningen men är uppmätt till 68 kvadratmeter enligt Svensk Standard 21054:2009.
"Förmånsvärdet" för lägenheten som tas upp som utdelning i deklarationen var 2019(dekl2020): 69.741tkr. Nettoeffekten blir sedan att 5/6 tas upp som kapitalinkomst och med 30% skatt blir då nettot 25.107tkr delat med 12 månader=2.092:-/månad.

Övriga utrymmen:
Det finns en fin innergård med stenläggning med grill, stolar och bord. Föreningens tvättstugan har två tvättmaskiner, en torktumlare, en mangel och ett torkskåp. Cyklar kan parkeras i garaget där även soprummet finns.

Husform: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1939
Fönster: Ljudisolerande glas
Uppvärmning: Fjärrvärme

Populära Nybrogatan är platsen för dig som gillar liv och rörelse. På Nybrogatan finns ett stort utbud av caféer, butiker och restauranger. Här finns även några av stadens mest exklusiva antik och konsthandlare. På Östermalmstorg finns torghandeln nästan året om och Östermalms berömda nyrenoverade saluhall.
Två minuters promenadavstånd till stadens mest populära uteliv och restaurangutbud samt närhet till Strandvägen och Djurgårdens fina promenadstråk.
Mycket goda kommunikationer med T-bana Östermalmstorg och bussar, som tar dig till stadens alla hörn.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.
DINA UPPGIFTER STANNAR HOS OSS.

Sending ...