Övre Östermalm, Erik Dahlbergsgatan 19

Visning: Vänligen kontakta ansvarig mäklare!

Väldisponerad och trevlig etagelägenhet med stor lummig uteplats. Rymligt och insynsskyddat sovrum och två badrum. Mycket bra läge invid Karlaplan med närhet till Fältöversten med butiker, bussar och tunnelbana. Under 2016 genomgick byggnaden en totalrenovering av Glommen & Lindberg med arkitekten Andreas Martin-Löf och inredningsstylisten Monica Förster. Tillåten andrahandsuthyrning.

Richard Sörman

FASTIGHETSMÄKLARE

Richard Sörman
Telefon: 070-860 07 60
Eric Rosenberg

EXTRA KONTAKT

Eric Rosenberg
Telefon: 0722-04 11 11
Adress: Erik Dahlbergsgatan 19, Övre Östermalm
Fastighetsbeteckning: Stockholm Paraden 11
Lägenhets nr: 01002
Energideklaration: 307 kWh/kvm. Energiklass G
Hiss: Nej
Boarea: 72 kvm (föreningens information)
Rum: 2
Andelstal: 10,78 %
Avgift: 0 kr / mån inkl värme, VA (tillkommer 238 kr/mån för bredband)
Pris: 7 350 000 kr eller högstbjudande

Väldisponerad och trevlig etagelägenhet med stor lummig uteplats. Lägenheten, om 36 boa + 36 bia är fördelad på två rum och öppet kök.

Entréplan:
Välkomnande entréhall med säkerhetsdörr och förvaring i garderob. Hallen öppnar upp mot sällskapsdelen med utgång till den lummiga uteplatsen med markis. Öppet kök med gott om förvaring och arbetsytor. Köket är utrustat med bänkskiva i stenkomposit och eleganta detaljer i mässing. Integrerad diskmaskin, kyl/frys, ugn och induktionshäll. Samtliga vitvaror från Smeg. Plats för stort matbord. Stort badrum med elburen golvvärme, utrustat med duschhörna, tvättmaskin med torktumlare från Bosch, kommod och wc.

Nedre plan:
Rymligt och privat sovrum med ljusgård, vilket ger ett indirekt ljusinsläpp. Gott om förvaring i platsbyggd garderob. I sovrummet finns plats för både soffgrupp, skrivbord och stor dubbelsäng. Stort badrum med elburen golvvärme, utrustat med badkar, kommod och wc.

Till lägenheten hör ett förråd. Tillåten andrahandsuthyrning mot en avgift till föreningen.

Namn: Brf Biograf Paraden

Beskrivning: Brf Biograf Paraden förvärvade fastigheten år 2016 efter den genomgått en totalrenovering av Glommen & Lindberg. Föreningen är äkta och utgörs av 12 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt och en lokal som upplåts med hyresrätt. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Gjensigige. Föreningen avser att höja avgiften fr.o.m. 1 januari 2021 för att öka amorteringen av sina lån, se "Förslag till föreningsstämma" under "Dokument och Länkar". Lägenheten får hyras ut mot en avgift till föreningen.

Husform: Flerfamiljshus
Byggnadsår: 1931
Fönster: Isolerglasrutor
Uppvärmning: Fjärrvärme

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.
DINA UPPGIFTER STANNAR HOS OSS.

Sending ...