Östermalm - Stureparken, Sturegatan 58

Visning: Enligt överenskommelse med Peter Messeter 070-421 76 03

Unik våning med townhousekänsla. Stor trädgård/uteplats om 115 kvm. Fyra möjliga sovrum. Vinkällare och vinprovningsrum. Totalrenoverad byggnad.
JURIDISK PERSON FÅR FÖRVÄRVA!

Peter Messeter

FASTIGHETSMÄKLARE

Peter Messeter
Telefon: 070-421 76 03
Adress: Sturegatan 58, Östermalm - Stureparken
Lägenhets nr: 4178-01002
Energideklaration: Ej utförd
Våning: 0,5 av 5
Hiss: Ja
Boarea: 155 kvm (föreningens information)
Biarea: 115 kvm
Rum: 5
Andelstal: 4,51 %
Avgift: 5 778 kr / mån inkl värme & V/A
Pris: 21 500 000 kr eller högstbjudande

I totalrenoverad byggnad ligger detta unika boende med townhousekänsla. Mycket välplanerad lägenhet med möjlighet till fyra sovrum. Mycket påkostad och grundlig renovering av byggnadens samtliga utrymmen.

Entréhall stensatt med carraramarmor i sirligt mönster. Gäst-wc och bra förvaring. I hallens förlängning når man lägenhetens avskilda sovrumsavdelning. Magnifik sällskapsdel och platsbyggt kök från Binova i öppen planlösning. Arbetsytor och väggbeklädnad i Statuariomarmor Samtlig maskinell utrustning från Gaggenau. Utgång till den ombonade uteplatsen.

Master bedroom med tillhörande walk-in och helkaklad ensuite med dusch och dubbla tvättställ. Ytterligare två sovrum som med enkelhet kan disponeras om till tre separata rum. Mycket goda förvaringsmöjligheter. Två av rummen har egen utgång till den trevliga uteplatsen. Loungegrupper, badtunna och pergola med lamelltak, infravärme och sänkbara väggar. Vidare ett stort helkaklat badrum med dusch.

Exklusiva materialval av högsta kvalitet präglar denna bostad. Genomgående massiv ekstav i fiskbensmönster. Bröstpaneler och stuckatur. Takhöjd om ca 3,30 m. Separat tvättstuga med maskiner från Miele.

Skriv ut:

Namn: Brf Sturegatan No. 58

Beskrivning: Föreningen förvärvade fastigheten 2017 och upplåter 25 lägenheter och 11 garageplatser med bostadsrätt. Hela byggnaden totalrenoverades i samband med föreningens förvärv 2017-18. Föreningens medlemmar förfogar over gemensam vinkällare med varsitt vinskåp med plats för ca 150 flaskor. I anslutning till vinkällare finns vinprovningsrum med tillhörande pentry. Wc. Till lägenheten hör rymligt källarförråd. Gemensam tvättstuga och barnvagnsrum även det i källarplan. Modernt säkerhetssystem och passersystem med nyckelbricka. Friköpt tomt och äkta förening.

Husform: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1885
Fönster: Isolerglas med spröjs

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.
DINA UPPGIFTER STANNAR HOS OSS.

Sending ...