Vasastan, Roslagsgatan 27

Visning: Söndag 22/9 kl. 13:00 - 13:45.

Välkomna till denna fantastiskt fina 2:a om 49 kvm med solig balkong i söderläge. Lägenheten ligger högt upp i huset med utsikt över vackra sekelskiftesfastigheter i hörnet av Roslagsgatan/Frejgatan. Bostaden är ytterst välplanerad med sällskapsvänliga ytor och mycket fint skick. 2017 gjordes en renovering av lägenheten med nytt kök och badrum, all el frästes in, alla väggar och snickerier målades om och fiskbensparketten slipades och lackades.
Det höga hörnläget i kombination med de stora fönstrena och generösa takhöjden ger hela bostaden enormt mycket ljus och rymd.

Varmt välkomna på visning!

Felix Hanngren

FASTIGHETSMÄKLARE

Felix Hanngren
Telefon: 070-306 28 75
Eric Rosenberg

EXTRA KONTAKT

Eric Rosenberg
Telefon: 0722-04 11 11
Adress: Roslagsgatan 27, Vasastan
Fastighetsbeteckning: Stockholm Vilan 10
Lägenhets nr: 81
Energideklaration: 107 kWh/kvm. Energiklass -
Våning: 4 av 6
Hiss: Ja
Boarea: 49 kvm
Rum: 2
Andelstal: 2,21 %
Avgift: 2 289 kr / mån inkl värme, vatten samt obligatoriskt tillägg för bredband och tv
Pris: 4 900 000 kr eller högstbjudande

Härligt vardagsrum i hörna med två stora ljusinsläpp och plats för matbord och större vardagsrumsdel.

Nyrenoverat kök med påkostade materialval. Bänkskiva och stänkskydd i Carraramarmor. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, ugn, microvågsugn och diskmaskin från Siemens. Tvättmaskin från Hoover.

Väldisponerat sovrum med plats för dubbelsäng och platsbyggd walk through closet. Exklusiv heltäckningsmatta på golvet och skjutdörrar mot kök och vardagsrum.

Badrum med Carraramarmor på golv och i dusch. Badrummet är utrustat med handfat på kommod, WC, dusch, högskåp, handduksvärmare och golvvärme.

Hall med tålig klinker med kalkstenskänsla och golvvärme. Bra förvaringsmöjligheter med två inbyggda garderober.

Vacker fiskbensparkett på golvet i kök och vardagsrum. Exklusiv belysning med inbyggda spottar i badrum, box med spottar i hallen samt skena med spottar i resterande rum.

Två rymliga förråd, ett på vinden och ett i källaren.

Namn: Brf Vilan 10

Beskrivning: Det finns ett vindsförråd samt ett källarförråd som tillhör lägenheten. Föreningen har en gemensam tvättstuga (Frejgatan 16) utrustad med 2 tvättmaskiner, 2 torktumlare, torkskåp och mangel. Dessutom finns en innergård med cykelställ med tak.

Bostadsrättsföreningen Vilan 10 förvärvade fastigheten 2008. Hörnfastigheten uppfördes 1936 med adresserna Roslagsgatan 27 och Frejgatan 16. Föreningen består av 43 bostadsrättslägenheter, 4 lägenheter med hyresrätt (dold framtida tillgång) samt 6 hyreslokaler. Fastigheten genomgick en omfattande renovering 1997/1998 då bl.a. stammarna, taket och fasaden renoverades. Under 2019 har även trapphusen genomgått en omfattande renovering. Mer information om föreningen samt de renoveringar som har gjorts finns i bifogad årsredovisning samt på föreningens hemsida www.vilan10.se. Överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift betalas av köparen. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken.

Husform: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1936
Uppvärmning: Fjärrvärme

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.
DINA UPPGIFTER STANNAR HOS OSS.

Sending ...