Östermalm, Skeppargatan 51, 4tr

Visning: Välkomna!

Välplanerad och ljus lägenhet invid Karlaplan, med både fransk balkong mot gatan och vanlig balkong mot gården i västerläge. Lägenheten är i visst behov av renovering. Garage finns i huset.

Björn Willborg

FASTIGHETSMÄKLARE

Björn Willborg
Telefon: 070-966 26 35
Richard Sörman

EXTRA KONTAKT

Richard Sörman
Telefon: 070-860 07 60
Adress: Skeppargatan 51, 4tr, Östermalm
Lägenhets nr: 9/1401
Energideklaration: 122 kWh/kvm. Energiklass D
Våning: 4 av 6
Hiss: Ja
Boarea: 90 kvm (föreningens information)
Rum: 3
Andelstal: 3,8017 %
Avgift: 4 239 kr / mån inkl värme, VA, kabel-tv från Comhem basutbud & bredband
Pris: 8 400 000 kr eller högstbjudande

Välkomnande entréhall med bra avhängningmöjligheter i garderober. Gästwc.

Välplanerat vardagsrum med stora fönster, vilket ger rummet ett fint ljusinsläpp. Fransk balkong.

I anslutning till vardagsrummet ligger ett matrum med plats för trevliga middagar och utgång till balkongen som vetter mot innergården i västerläge.

Rymligt sovrum med garderober och parkettgolv. Ytteligare ett sovrum som vetter mot gården.

Kök med rikligt med skåp och bra arbets- och förvaringsytor.

Mellan de två sovrummen ligger det helkaklade badrummet med separat WC i anslutning till badrummet. Vidare är badrummet utrustat med duschhörna med glasdörrar, tvättmaskin och tvättställ. Plats finns för badkar, om så önskas.

Övrigt: Säkerhetsdörr till lägenheten. Vindsförråd. I föreningen finns tillgång till gemensam tvättstuga belägen i källaren samt grillplats på gården. F.n kö till garaget.

Namn: BRF Grannarne 2

Beskrivning: Bostadsrättsföreningen registrerades 1987-08-03. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 2005-12-01 och nuvarande stadgar registrerades 2016-03-17 hos Bolagsverket.
Fastigheten består av 31 medlemslägenheter. Föreningen upplåter med hyresrätt 5 stycken lokaler och 26 stycken garageplatser. Avgift för en garageplats är f.n. 2.200:-/månad. (Kortare kö). Gemensam gård med grillmöjligheter.

Föreningen är ett s.k. privatbostadsföretag, dvs en äkta bostadsrättsförening vilket betyder att föreningens intäkter i huvudsak kommer från årsavgifter från medlemmar.

Föreningens fastighet Grannarene 2 byggdes 1968 och har värdeår 1968. Byggnadens totalyta 2772 kvm varav 2346 kvm utgör lägenhetsyta och 426 kvm utgör lokalyta. Tomtytan är 832 kvm. Marken till fastigheten innehas med äganderätt.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Brandkontoret.

Väsentliga händelser under räkenskapsåret:
Renovering av hissarna, installation av Bredband 700/700 för samtliga medlemmar.
Moderniseringa av fjärrvärmecentralen, omförhandlig av hyror för lokalerna. Reparation och utbyte av vissa av de horisontala stammarna i garaget.
Diskutssioner kring stambyte förs i föreningen.

Husform: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1968
Uppvärmning: Fjärrvärme

Populärt Östermalmsläge med direkt närhet till allt trevligt som Östermalm har att erbjuda. Njut av att ha gångavstånd till Östermalmstorg och Saluhallen,
Skeppargatan är en av de äldsta gatorna på Ladugårdslandet som Östermalm tidigare hette. Namnet Skiepparegatan fanns redan på 1640-talet.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.
DINA UPPGIFTER STANNAR HOS OSS.

Sending ...