Norrmalm - City, Adolf Fredriks Kyrkogata 3

Visning: Vänligen kontakta ansvarig mäklare!

Bo mitt i allt, men ändå vid sidan av!
Högst upp med vidunderlig utsikt över Stockholm ligger detta penthouse i två plan. Eldstad, specialdesignade snickeridetaljer, en mässingsklädd vägg, fönster från golv till tak och en platsbyggd bar. Juridisk person kan eventuellt accepteras.

Richard Sörman

FASTIGHETSMÄKLARE

Richard Sörman
Telefon: 070-860 07 60
Peter Messeter

EXTRA KONTAKT

Peter Messeter
Telefon: 070-421 76 03
Adress: Adolf Fredriks Kyrkogata 3, Norrmalm - City
Fastighetsbeteckning: Stockholm kv Träsket 20
Lägenhets nr: 104
Energideklaration: Ej utförd
Våning: 10-11 av 11
Hiss: Ja
Boarea: 217 kvm (Ekonomisk plan)
Rum: 6
Andelstal: 4,746 %
Avgift: 11 429 kr / mån inkl värme, VA
Pris: 38 000 000 kr eller högstbjudande

The Corner House är ett nytt och vackert designat hus i hörnet av Adolf Fredriks Kyrkogata/Luntmakargatan. Huset är ritat av Wingårdhs Arkitekter och erbjuder ett svårslaget centralt boende somkryddats med vackra inredningsdetaljer - handplockade av Paris Forino - en av New Yorks mest eftertraktade och uppskattade inredningsdesigners.
NEDRE SÄLLSKAPSDEL, KÖK, MATSAL OCH ALTAN
Välkomnade och elegant entré med gott om plats för avhängning. Gäst-wc som är inredd i vacker ljus ekpanel med mässingsdetaljer. Spiraltrappa upp till den övre sällskapsdelen. Generöst, trivsamt och smakfullt inrett kök med plats för stort umgänge. Helglasad vägg med utsikt
över koppartak och Johanneskyrkans vackra spira. På andra sidan den avdelande högskåpsväggen är den stora sällskapsdelen och matsalen i anslutning till ytterligare en altan i bästa västerläge. Altanen löper utmed med hela våningen.
Stort master bedroom med vackra inredningsdetaljer som t.ex. en rundad mässingsklädd vägg som skapar ett vackert skimrande ljus. Dressing room, master bedroom och det exklusiva ensuite-badrummet ligger i fil med sovrummet i mitten som har utgång till terrassen.
Ytterligare två stora sovrum på nedre plan och ett arbetsrum/bibliotek. Det andra badrummet är utrustat med en platsbyggd "tvättstuga" med plats för förvaring och arbetsbänk.

ÖVRE SÄLLSKAPSDEL OCH UTEPLATS
Vardagsummet på övre plan bjuder på en spektakulär utsikt över takåsarna. Två helglasade väggar och en enorm uteplats. Här uppe njuter du av alla årstider! Sommar och sol ute på den ca 40 kvm stora uteplatsen eller inne vid den värmande öppna spisen med en gnistrande vinterdag utanför.

Namn: Brf Corner House

Beskrivning: Bostadsrättsföreningen Corner House förvärvade fastigheten Stockholm Träsket
20 och registrerades 2014. Föreningen upplåter 52 lägenheter med bostadsrätt och en lokal med hyresrätt. Byggnaden består av 14 våningar varav två under mark. Föreningen äger fastigheten.

Förråd tillhörande lägenheten finns i källaren.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelrum finns i källaren.
Barnvagnsrum finns på entréplan.
Gemensam innergård finns på plan 1 och gemensam takterass på plan 11.
PARKERING
Möjlighet till stor parkeringsplats i huset finns. 4 500kr/mån.

Husform: Flerfamiljshus
Byggnadsår: 2015
Fönster: Isolerglasrutor
Uppvärmning: Fjärrvärme

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.
DINA UPPGIFTER STANNAR HOS OSS.

Sending ...