OM OSS
När Gösta Fredegård startade sin verksamhet 1960 i Stockholm var det med passion som grund. Han var en driven mäklare som satte stort värde på att alltid ge varje enskild kund sitt personliga engagemang och sin omtanke. Detta är något som vi med stolthet har tagit fasta på.

Ägare Lars Fredegård har över 30 års erfarenhet av mäkleri samt fastighetsförvaltning och är dagligen aktiv i verksamheten!

Vårt kontor finns på Grevgatan 12 och du är alltid välkommen att titta in för en pratstund om marknaden eller vid köp, försäljning och för en kostnadsfri värdering inför försäljning.

SÄLJA
Vi vet att frågorna är många inför en försäljning och det kan vara svårt att ta beslut samt att välja en fastighetsmäklare som kan marknaden brett. Våra uppdragsgivare väljer oss, då vi har lång erfarenhet, bra nätverk och bred kunskap. Vi förmedlar och har expertisen om små och stora innerstads lägenheter, villor, gårdar, sjöställen och hyreshus i Storstockholm. Titta in, här för ett urval av referensobjekt. Äger ni ett liknande objekt har vi säkerligen flera köpare.

Viktigast är tajmingen och ett bra förarbete! Försäljningsunderlaget är A-O för en smidig försäljning. Det innefattar bland annat: nya ritningar, kontrollmätning, energideklaration, teknisk besiktning, radonmätning/intyg, sotarintyg samt att fotografera genom vår proffsiga fotograf. Det slutliga prospektet som överlämnas till spekulanterna skall vara inbjudande, informativt och snyggt, vilket givetvis också ska godkännas av er som säljare. Vi är i regel två medarbetare från byrån som medverkar vid en försäljning och på öppna visningar. Vi finns på Hemnet, Booli, Objektvision samt på sociala medier.

Låt oss guida er genom hela försäljningsprocessen!

UNDERHANDSFÖRSÄLJNING
Vissa av våra kunder kräver full diskretion och vill inte annonsera ut sina hem på den öppna marknaden. Vi avråder även flera kunder från att göra detta delvis med tanke på säkerhet eller av andra skäl. Vi har genom åren, tack vare ett väl upparbetat kundregister och kontaktnät, med framgång förmedlat många bostadsrätter, villor och hyreshus utan annonsering.

Vårt track-record enbart på Strandvägen är 43 förmedlade våningar samt hundratals små och stora lägenheter inom tull.

KÖPA
Ibland finns varken tid eller möjlighet att leta efter ny bostad på egen hand. Vi hjälper er gärna med att finna de objekt som uppfyller era önskemål. Tala gärna om för oss vad ni söker och hur ni bor idag genom att fylla i formuläret nedan.

Önskar ni ta del av vår erfarenhet vid försäljning, köp, värdering eller rådgivning? Kontakta någon av våra erfarna fastighetsmäklare direkt eller fyll i formuläret nedan för en kostnadsfri värdering, offert och ett första möte.
Monica Cederberg
Fastighetsmäklare
Telefon: 070-395 20 75
Lars Fredegård
VD/Fastighetsmäklare
Telefon: 073-511 82 80
Björn Willborg
Fastighetsmäklare
Telefon: 070-966 26 35
Peter Messeter
Fastighetsmäklare, Jur. Kand.
Telefon: 070-421 76 03
Eric Rosenberg
Mäklarassistent
Telefon: 072-204 11 11
Felix Hanngren
Fastighetsmäklare
Telefon: 070-306 28 75