SÄLJA
Vi vet att frågorna är många inför en försäljning och det kan vara svårt att ta beslut, samt välja en fastighetsmäklare som kan marknaden brett. Våra uppdragsgivare väljer oss, då vi har lång erfarenhet, bra nätverk och bred kunskap. Vi förmedlar och har expertisen om små och stora innerstads lägenheter, villor, gårdar, sjöställen och hyreshus i Storstockholm. Titta in, här för ett urval av tidigare referensobjekt. Äger ni ett liknande objekt, kan vi garantera er att vi har flera köpare.

Förutom att vi syns på Hemnet, Bovision, Blocket bostad, Objektvision samt på sociala medier, så får du som kund hos oss även tillgång till flera av våra egna toppdomäner, bland annat östermalmsmäklare.se, kungsholmsmäklare.se, bostadsrättsmäklare.com, stockholmsmäklare.com, sjötomt.com, värmdömäklare.com.

Viktigast är tajmingen och ett bra förarbete! Försäljningsunderlaget är A-O för en smidig försäljning. Det innefattar bland annat: nya ritningar, kontrollmätning, energideklaration, teknisk besiktning, radonmätning/intyg, sotarintyg samt att fotografera genom vår proffsiga fotograf. Det slutliga prospektet som överlämnas till köparna skall vara inbjudande, informativt och snyggt, vilket givetvis också ska godkännas av er som säljare. Vi är i regel två stycken medarbetare från byrån som medverkar vid en försäljning och på öppna visningar.

Låt oss guida er genom hela försäljningsprocessen!

UNDERHANDSFÖRSÄLJNING
Vissa av våra kunder kräver full diskretion och vill inte annonsera ut sina hem på den öppna marknaden. Vi avråder även flera kunder från att göra detta delvis med tanke på säkerhet eller av andra skäl. Vi har genom åren, tack vare ett väl upparbetat kundregister och kontaktnät, med framgång förmedlat många bostadsrätter, villor och hyreshus utan annonsering så kallade underhandsförsäljningar.

Vårt “trackrecord” enbart på Strandvägen är 40 förmedlade våningar samt tusentals små och stora lägenheter inom tull. Vi är stolta över vårt stora kundregister som årligen skapar många off market affärer! Vi har många säljare som anlitar oss då de ej vill exponera sitt hem ute på marknaden.

KÖPA
Ibland finns varken tid eller möjlighet att leta efter ny bostad på egen hand. Vi hjälper er gärna med att finna de objekt som vi tror ni kan vara intresserade av och uppfyller era önskemål. Tala om för oss vad ni söker och hur ni bor idag genom att fylla i formuläret nedan.

Önskar ni ta del av vår erfarenhet vid försäljning, köp, värdering eller rådgivning? Kontakta någon av våra erfarna fastighetsmäklare eller fyll i formuläret nedan för en kostnadsfri värdering, offert och ett första möte.

Välkomna!